2019 az új lehetőségek és tesztelések éve.

Sziasztok kedves blogolvasók!

Minden évben szilveszterkor köszönöm meg nektek az egész éves támogatást, most mégis úgy gondoltam, hogy így az új évben jelentkezem. Köszönöm a töretlen bizalmat nektek és elmondhatom egyre több orvos is elismeri a munkám. Ez nagyon jól esik, hiszen kemény évek vannak mögöttünk. Veletek és a bizalmatokkal egyre előrébb jutunk a mozgásszervi betegségek kezelésével kapcsolatban. A 2018-as év legnagyobb fejlesztése az 1800-as lézer volt, amiből előadást is készítettem a Safelaser cég számára, hogy minél hatékonyabban tudjunk kezelni vele. Az idei év legnagyobb fejlesztése azonban már a kezemben van és személyesen már használom. A safe laser cég egy Francia laboratóriummal közösen kifejlesztette a safe laser gélt, arckezelésre, ránctalanításra, akne, pattanásos arcbőrre, rosaceára, bármelyik bőr típusra alkalmazható. Koncentrált, extra hatóanyagokat tartalmaz. Lézerrel kombinálva a gélt, kiváló eredmények születtek rosaceára, bőrhalványításra, ránctalanító, feszesítő hatásra. Akár ezek az eredmények együttes hatása is érvényesül egy arcterületen. Azt hiszem ez a legnagyobb fejlesztés a kozmetika területén. A gél kiváló, megfelelően használva remekül csökkenti a ráncokat, a szem alatti táskákat és pihentebb, frissebb bőrt tapasztalunk a használata során. A tesztelés már megtörtént, viszont személyes tapasztalatokat szeretnék gyűjteni a géllel kapcsolatban, így várom azok jelentkezését, akik vállalnak egy 4 hetes kúra szerű kipróbálást a géllel és a lézerrel. A január hónapra már van jelentkező, de a későbbiekben várom azok jelentkezését, akik szívesen tesztelnék a gélt a lézerrel együtt.

Kiknek ajánlom kipróbálásra: Pattanásos tinédzserek, rosaceával küzdők, ránccal küzdők, vagy csak egyszerűen kipirosodott arcbőrűek. Egyszóval, mindenkinek csak hasznára válik. Teljes anyagot biztosítok a megfelelő használathoz és természetesen az utasításokat be kell majd tartani.

Köszönöm, hogy elolvastatok!

2019 az új lehetőségek és tesztelések éve.” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. KISS TERÉZIA Válasz a bejegyzésre

  Kedves Tündi Olvastam írását és érdekelne a kezelés. Nekem az arcomon szülés után kezdődtek a tünetek. Olyan mélyen ülő pattanások kezdtek előjönni az arcomon amiket a kozmetikusok hiába szúrtak fel nem jött ki belőle szinte semmi viszont a bőrőm tiszta heges lett a nyomkodástól. A kinyomott pattanás helyen a dudor ugyanúgy megmarad. Bőrgyógyászhoz fordultam aki megállapította, hogy a bőr felülete el van záródva így nem tud kitisztulni. Hámlasztást ajánlott de ezzel sem értünk el semmit, túl mélyen van az elzáródás és be van tokozódva. Azóta is próbálkoztam kozmetikussal, hátha valaki tud segíteni de nem jártam sikerrel. Persze egyre több ilyen lett az arcomon. Bízok benne hogy tud segíteni ha más nem akkor a ráncaimon, ha lehet szeretnék kérni bővebb felvilágosítást. Tisztelettel. Kiss Terézia

  • Hrabovszkiné Tündi SzerzőVálasz a bejegyzésre

   Hamarosan közzé teszem az első eredményeket, ezek ismeretében keressetek a ránctalanítással kapcsolatban.
   Puszi: Tündi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük