Kedves ismerőseim, blogolvasók!

Eltelt egy év, amióta megismertettelek titeket az én csodálatos lézeremmel. Így év végén az ember számot vet, mi is történt eddig, hogy az este folyamán méltóképpen lezárjuk egy hatalmas bulival az évet.

A munkám során sokféle problémával találkoztam. Sokat fejlődtünk szakmailag, például a mozgásszervi betegségek területén, de mondhatom, hogy a sarkantyú témában is nagy előrelépéseket tudhatunk magunk mögött.

Köszönöm mindazoknak akik megtiszteltek bizalmukkal és engem választottak. Az elmúlt évben a szakmai tapasztalatokra fektettem a legnagyobb hangsúlyt, hiszen csak így lehet előrelépni.

A 2016-os évben természetesen a munka mellett a szakmai fejlődésé lesz a főszerep, a cég aki a lézert feltalálta újításokat és újabb termékeket készül bevezetni, amiről ti majd első kézből értesülhettek.

Ígérem, hogy a következő évben is a ti egészségetek megőrzése, hangulatotok javítása lesz az elsődleges szempont. Köszönöm, hogy velem voltatok és segítettetek nekem a terjesztésben. A szakmai kirándulásokról természetesen képes beszámolók készülnek majd, ezt tudom, ti nagyon szeretitek! Végül kedvenc mondatommal zárom a blogot:

“AKI AKAR VALAMIT AZ MÓDSZERT KERES, AKI NEM AZ PEDIG KIFOGÁST”

A módszert pedig mindig megtaláljuk!!!

Nagyon Boldog Új Évet minden kedves Tündi lézer olvasónak!