Kedves lézer használók, kipróbálók, ezután hozzám tartók, segítséget kérők! Sokat gondolkodtam, miről is írhatnék ma nektek, betegségről semmiképp, arra lesz idő jövőre is. Annyit talán, hogy majdnem kész egy tanulmány a sarkantyúról, amit azonnal láthattok, amint elhangzott hivatalos helyen. A 2016.-os évben is sokan kerestetek meg problémáitokkal és ezért nagyon hálás vagyok. Igyekeztem mindenkinek legjobb tudásom szerint segíteni és hogy 2017.-ben még hatékonyabbak legyünk, jelentkeztem egy trigger pont masszázs mesterképzésre. Számot vetettem és arra jutottam, hogy sikeres évet zártunk. 98 %-os a pácienseim körében a javulás, ami igazán jónak mondható. 🙂

Amit azonban most mondani szeretnék nektek, az az ha megérinted az élet lényegét, hiszen a testi gyógyuláshoz a lelket is gyógyítani kell. Íme néhány mondat, hogyan lehetsz boldogabb és sikeresebb a mai rohanó világban:

Fókuszálj az álmaidra és a vágyaidra, és bízz abban, hogy azok valóra válhatnak, mert megérdemled, hogy jó dolgokat élj meg, hasznos tapasztalatokra tégy szert.

  1. Ma tele vagyok energiával és repesek a boldogságtól – a boldogság belülről jön, nem a környezetünk által leszünk azzá. Szoktasd rá magad arra, hogy minden reggel mosollyal az arcodon ébredj!
  2.  Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok – az önszeretetnek kell lennie a legszebb és legtisztább érzésnek, mi benned él. Ha szereted magad, tiszteled és értékeled is. Ez nem egoizmus vagy nárciszizmus, ha bízol magadban, a tetteidben is fogsz, ez pedig új fényt ad az életednek.
  3. A testem egészséges, az elmém briliáns, a lelkem nyugodt – az egészséges test egészséges elmétől függ. Ha negatív érzelmek miatt szenvedünk, körülöttünk mindenki érintett lesz. Mi magunk keltjük életre a betegségeinket, ezért a rossz nincs mit keressen az életünkben!
  4. Úgy érzem, bármit valóra válthatok – ezt kellene mondanod magadban minden nap, és ebben kell hinned. Biztasd magad, bízz a képességeidben. Bármit véghez tudsz vinni, ebben sose kételkedj.
  5. Minden, ami most történik velem, a javamat szolgálja – nincsenek áldozatok, balesetek, véletlenek. Tudnod kell a szíved legmélyén, hogy minden, ami történik, okkal történik, csakis így őrizhető meg az Univerzum egyensúlya. Békülj ki azzal, ami körülötted zajlik, csak így oszlanak el a félelmeid a holnappal kapcsolatban.
  6. Én vagyok az életem építésze – ezt kellene mondanod magadban minden reggel, mikor felébredsz. Lehetőséget ad egy új kezdetre, egy új esélyre, hogy tégy valamit másokért, a környezetedért. Bármit tehetsz, ami szebbé teszi a napod, ugyanis te vagy az életed ura. Ha pozitívan indítod a napod, csak jó származhat belőle.
  7. Megbocsájtok azoknak, akik bántottak, és békében válok el tőlük – ez nem jelenti azt, hogy spongyát tettél arra, ami történt, csupán azt, hogy kibékülsz és elfogadod a leckét, melyet kaptál. Az erő, mellyel meg tudsz bocsájtani, visz tovább az utadon, és teszi jobbá az életed.
  8. Korlátlan a képességem saját határaim megdöntésére, a sikerre való lehetőségeim szintén korlátlanok – más szóval, csak az állhat az utadba, amit te állítasz oda. Oldd fel a gátlásaid, és raktározd őket a tudatalattidba.
  9. Ma lemondok régi szokásaimról, és újakat veszek fel – meg kell értened, hogy a nehéz időszakok csak az élet bizonyos pillanatai, melyek azzal együtt múlnak el, hogy elengeded őket és egyes régi szokásaidat. Add át magad a benned rejlő pozitív energiának, mely ragyogó ötletekhez vezet téged, és segít újra talpra állni.

Köszönöm nektek, hogy 2016.-ban mellettem álltatok és azoknak is akik nem. Ők is kellettek a sikerhez.

Boldog, békés, szeretetteljes, vidám 2017-es évet kívánok nektek.

Szeretettel: Tündi lézer