Kedves Blogolvasók,fájdalom nélkül élni akarók!

Egy kis idő eltelt már azóta, hogy Józsi ujját rendbe raktuk a safe laserrel, de mégis megosztom veletek a történetét. Az ő sztorijával szeretném érzékeltetni, mennyire fontos ha egy problémára azonnal reagálunk és kezelni kezdjük. Olvassátok szeretettel az én Józsi barátom aranyos történetét.

Előzmény:
„Az a típus vagyok,aki nem haldoklik,ha elkapja az influenza,és a láza felszökik 37.6-ra. Aki már kétszer kihordott lábon,némi epeelzáródást, valamint motorral borulásból kifolyólag beszerzett részleges térd-,és bokaszalag szakadást,elvégre munka van,egy műtétbe éhen halnék. Tegnapelőtt elkalandoztak a gondolataim,szállok kifelé a kocsiból,agyalok. Vajon milyen hangulat vár éppen. Laza mozdulattal csapom be a kocsiajtót mögöttem,és lépnék a kapu felé. Nem megy,..valami visszatart. Nem értem a dolgot,visszanézek. A csukott ajtót nézem,amiben a jobb hüvelyk ujjam tűnik el félig. Lassan térek észhez,kapkodni kezdek,kiszabadítom a rabot fogságából. Indulok a kapu felé. Hangos gyerkőczsivaj fogad: -Jocííííí!!!! Itt van Jocííí!
Lassan tör rám a fájdalom. Estére az ujjam meghízott rendesen,megígértem,jegelem. Naná,hogy nem tettem! Neeem olyan családbul származom én! Ma reggel megkérdezték: Jegelted? -Nem Kicsim,nem. Pedig kellett volna,figyelmeztet a fájdalomtól rám-rám törő hányinger. 😞
-Hogy mi? …naná,hogy dolgozom! Munka van. ..azért,most asszem,elmegyek jégér’,Kicsim.”

Eme gyöngyszemet olvasva,kaptam egy esélyt Tünditől,a Safe Lézer kipróbálására. Igent mondtam.
16.-án történt a malőr,azon az éjszakán nem aludtam,a fájdalmas lüktetés erősségét nem indokolta a duplájára duzzadt,feketedni kezdő hüvelykujj,valószínűbb,hogy megsérült egy ideg is.
Tündit régóta ismerem,és pozitív kisugárzása máris garancia,már önmagában is a gyógyulásra. No,de nézzük a Lézert. Másnap estefelé volt az első kezelés,ami semmiféle kellemetlen hatással nem járt. Kicsit jobban lüktetett,ahogy az asztalon nyugodott a kezem,az is csak a kényszertartás miatt. Hazafelé továbbra is erős volt a fájdalom,de mire ágyba kerültem,meglepődve vettem észre,már nem is lüktet! Éjjel alvás volt!
Másnapi kezeléskor máris jelentősen csökkent a duzzanat,és be tudtam hajlítani az ujjamat, hazafelé már el bírtam fordítani a gyújtáskulcsot az autómban!!! Ez tegnap még bal kézzel történt.
A 19.-ei kezelés végére,harmadik huszonnégy óra eltelte után,a fájdalom teljesen megszűnt,és korlátlanul használható volt az ujjam. Vasárnap már lengethettem is,mert doromb-próba volt,fellépésre készültünk. A következő hét elején még kaptam külön a körmömre is egy kezelést,hátha megmarad.
Nem maradt meg,de azért nem volt hiábavaló. Most,15 héttel később,már csak egy pár nap van hátra,és teljesen kinő az új köröm. Mindenkinek tudom ajánlani a kezelést,mert a Safe Lézer,pár jó szó Tündivel,és a beinduló öngyógyítás,akár csodára is képes. Én magam köszönöm a felajánlott segítséget.
Köszönöm: Kardos József 2017.09.03.

Én köszönöm Józsi,hogy bejöttél és tettél az egészségedért, hiszen a munka nem vár addig, míg kinő a köröm.
Tündi lézer most pihen egy kicsit itt az ünnepekbe, de ígérem jelentkezem.
Jó egészséget mindenkinek!