Ezt a levelet a napokban kaptam egy kedves páciensemtől, aki orvosi javaslatra egy igencsak krónikus problémával jelentkezett nálam.

Kamilla vagyok, egy 19 éves lány. 14 éves voltam, amikor a vízi labda edzőtáborban észrevettem, hogy nagyon fáj a jobb csípőm és a csontom kiugrik a helyéről. Sajnos olyan szinten fájt, hogy a sportolást be kellett fejeznem. Rengeteg orvosnál jártam már, de senki nem tudta megmondani, hogy mi a probléma. Napi szinten fájt minden nap és sajnos nem tudtam semmit csinálni. Eltelt 5 év és még mindig nem tudták megmondani az orvosok, hogy mi lehet a baj. Június 13-án elmentem egy magánorvoshoz, aki azt mondta nekem, hogy az izomgyulladás és a benne felgyülemlett folyadék okozza ezt a hatalmas fájdalmat. Azt mondta, hogy nem szeretne megműteni, ekkor tanácsolta nekem a lézeres kezelést. Ekkor ismerkedtem meg a Safe Laserrel, 3 hónapon át jártam Tündihez, akivel  heti 2-3-szor használtuk a Safe Laser 500-as lézert. Eleinte nem volt nagy változás, de ez amiatt volt, hogy régóta be volt gyulladva. Aztán napról-napra észrevettem, hogy már kevesebbszer fáj, már nem zsibbad minden este a lábam. A problémám, a fájdalom,ami 5 éve tartott, elmúlt.

Szerencsére elmúlt az izomgyulladás, amit szeretnék megköszönni Tündinek és a Safe Lasernek.

Köszönöm, hogy meggyógyítottatok!

Nos, igen a krónikus betegségeknek kicsit hosszabb idő kell és kitartó munka a páciens részéről is. Kamilla addig járt, amíg a fájdalom teljesen el nem múlt. Így sikerült a fájdalmat teljesen megszüntetni.