Szakmai partnereim, akikkel a betegek gyógyulása érdekében maximálisan együtt dolgozom

Mindannyian magasan képzett és sok-sok év tapasztalatával rendelkező szakemberek. A mozgásszervi pácienseknél nagyon fontos a kialakult betegség javítása illetve a funkciók helyre állítása. Katival együtt felmérjük a páciens állapotát és ennek megfelelően alakítjuk a további rehabilitációt.

Becsei Katalin gyógytornász

A McKenzie torna egy nemzetközileg elfogadott módszer a gerinc- és gerinceredetű fájdalmak vizsgálatára és gyógyítására.

Kineziológiai szalag ragasztás:

A Tape szalag mellett alkalmazva a lézeres kezelést, hatékonyabbak vagyunk.

Flossing kezelés:

A flossing egy rendkívül sokoldalú, elsősorban a mozgásszervi prevenció és rehabilitáció terén használt komplex fizioterápiás eljárás, amelynek része a floss szalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning. A kezelés fő célja a mobilitás növelése, a fájdalom csillapítása és a szöveti letapadások oldása.

Bobath terápia:

A Bobath-koncepció egyik lényeges célja a görcsök megelőzésére szolgáló gyakorlatok végzése, majd a testrészek izomzatának a megfelelő mozgásszakaszokra való felkészítése. Ezeknek a gyakorlatoknak egyik fontos elemét képezik a nyújtógyakorlatok, melyek a görcsös állapotok elkerülésében nagy szerepet játszanak.

Rehabilitációs gépek bérbe adása:

Térdhajlító és mágnes terápiás gépek.

Elérhetőségem: 06 30 3453142

 

Ocsovszky Orsolya Sebészeti szakasszisztens, sztomaterápiás nővér

Elvégzem a szakorvos által előírt kötéscseréket az Ön otthonában. Fokozott figyelemmel kísérve a sebek gyógyulási folyamatát. 25 éves sebészeti nővéri gyakorlattal, szakmai tapasztalattal házi betegápolás keretében

Problémás diabeteses lábak kezelése, orvosi konzultáció

Állapotához mérten szívesen segítek eligazodni gyógyászati segédeszköz ajánlásával

Sztóma műtét előtt felkészìtő beszélgetés, műtét után sztoma gondozással kapcsolatos problémák megoldásában lehetek segítségére.

20 éves sztomatherápiás gyakorlattal, szakmai tapasztalattal

Elérhetőségem: 06 20 364 1147

 

Szűcs Krisztián Gyógymasszőr

Tevékenységem a mozgásszervi problémákkal küzdők, stresszes életvitelűek, sportolók vagy csak felfrissülésre vágyók segítése.

Bármilyen masszázzsal, egészséggel kapcsolatos kérdéssel állok rendelkezésükre!

Elérhetőségem: 06 20 562 7703