Szakmai partnereim

Szakmai partnereim, akikkel a betegek gyógyulása érdekében maximálisan együtt dolgozom

Mindannyian magasan képzett és sok-sok év tapasztalatával rendelkező szakemberek.

Bolyky Natália

kozmetikus

Bolyky Natália vagyok, kozmetikus, a lágylézerek kozmetikai alkalmazási protokolljainak kidolgozója, kozmetikus tréner, az EXAGE lágylézerekből és kozmetikai termékekből álló márka egyik alapítója.

A lágylézerek és EXAGE kozmetikumok otthoni alkalmazásával kényelmesen és költséghatékonyan tudja egyes bőrbetegségeit gyógyítani, de minimum a tüneteit csökkenteni és az idő kerekét visszafordítani, ami az arcunk, nyakunk, dekoltázsunk, kézfejünk megjelenését illeti. Kiválóan kezelhető a rosacea, egyes pigmentfoltok, a pattanások, gyulladások, az ekcéma, a pszoriázis, és az öregedés olyan tünetei, mint a megereszkedés és a ráncok.
Amennyiben ilyen problémákra is kipróbálná Safe Laser készülékét, de bizonytalan mit és hogy csináljon, keresse Tündit bizalommal! Legjobb tudásunk szerint igyekszünk választ adni kérdéseire és megtalálni a legjobb megoldást, napi rutint Önnek, hiszen a legszebb bőr, az egészséges, szépen ápolt, ragyogó bőr. Az igazi névjegyünk.

Becsei Katalin gyógytornász

A McKenzie torna egy nemzetközileg elfogadott módszer a gerinc- és gerinceredetű fájdalmak vizsgálatára és gyógyítására.

Kineziológiai szalag ragasztás:

A Tape szalag mellett alkalmazva a lézeres kezelést, hatékonyabbak vagyunk.

Flossing kezelés:

A flossing egy rendkívül sokoldalú, elsősorban a mozgásszervi prevenció és rehabilitáció terén használt komplex fizioterápiás eljárás, amelynek része a floss szalaggal végzett kompressziós terápia, illetve a flosstréning. A kezelés fő célja a mobilitás növelése, a fájdalom csillapítása és a szöveti letapadások oldása.

Bobath terápia:

A Bobath-koncepció egyik lényeges célja a görcsök megelőzésére szolgáló gyakorlatok végzése, majd a testrészek izomzatának a megfelelő mozgásszakaszokra való felkészítése. Ezeknek a gyakorlatoknak egyik fontos elemét képezik a nyújtógyakorlatok, melyek a görcsös állapotok elkerülésében nagy szerepet játszanak.

Rehabilitációs gépek bérbe adása:

Térdhajlító és mágnes terápiás gépek.

Elérhetőségem: 06 30 3453142

Ocsovszky Orsolya Sebészeti szakasszisztens, sztomaterápiás nővér

Elvégzem a szakorvos által előírt kötéscseréket az Ön otthonában. Fokozott figyelemmel kísérve a sebek gyógyulási folyamatát. 25 éves sebészeti nővéri gyakorlattal, szakmai tapasztalattal házi betegápolás keretében

Problémás diabeteses lábak kezelése, orvosi konzultáció

Állapotához mérten szívesen segítek eligazodni gyógyászati segédeszköz ajánlásával

Sztóma műtét előtt felkészìtő beszélgetés, műtét után sztoma gondozással kapcsolatos problémák megoldásában lehetek segítségére.

20 éves sztomatherápiás gyakorlattal, szakmai tapasztalattal

Elérhetőségem: 06 20 364 1147

Szűcs Krisztián Gyógymasszőr

Tevékenységem a mozgásszervi problémákkal küzdők, stresszes életvitelűek, sportolók vagy csak felfrissülésre vágyók segítése.

Bármilyen masszázzsal, egészséggel kapcsolatos kérdéssel állok rendelkezésükre!

Elérhetőségem: 06 20 562 7703