Kedves Pácienseim!

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mennyi kezelés kell a teljes gyógyuláshoz. Ezt azért nem tudom megmondani, mert fontos, hogy milyen régóta vársz arra, hogy változtass a hozzáállásodon a betegséged gyógyulásában. Mit tettél eddig és amikor a tuti módszerrel találkozol, hajlandó vagy-e még egy kicsit mindent megtenni. Vagy már annyi csalódás ért, hogy nem hiszel a lézerben sem. Nos, elmondhatom,amennyiben egy kicsit sem látom, hogy tudok segíteni, tovább irányítalak, vagy egyszerűen azt mondom, keress más megoldást. Azonban semmiképpen nem hagylak magadra a problémáddal.

Nóri esete hűen tükrözi a páciensem kitartását és azt, hogy hitte, most ezzel a technikával tartós és sikeres lesz a gyógyulás. Nóri esetét változtatás nélkül leírom ide nektek, mert ez a leghitelesebb elbeszélés arra, amikor egy régóta tartó problémával küzdesz és nem adod fel az első 10 kezelésnél, hanem te igen is hiszel a lézer sejtépítő és erősítő erejében.

Nóri:

2006-ban volt először ínhüvelygyulladásom, melynek kiváltó oka a sok kézzel írás volt. Tulajdonképpen azóta sajnos évente többször, akár már egy kis házimunkai megterheléstől vagy számítógép használattól is újra begyulladt. Az évek során több reumatológusnál is jártam. Túl vagyok többféle gyógyszeres kezelésen (melyeknek mellékhatása gyomor problémákat okozott), sokféle gyulladáscsökkentő kenőcsöt kipróbáltam, különböző csukló rögzítőket, síneket használtam. Részt vettem fizikoterápiás kezeléseken, speciális gyógytornán. Homeopátiás készítményeket is használtam, még a mézes-káposztás dunsztkötést is kipróbáltam. Ezeknek egy része rövidebb időre javított az állapotomon, de tartós javulást nem hoztak. Sajnos az évek alatt a kezem teherbírása egyre csökkent. Fél éve kezdtem a lézer terápiás kezelést, heti két alkalommal. A fél órás kezelés teljesen fájdalommentes. Azóta nem gyulladt be a kezem. Azt tapasztalom, hogy egyre erősödik, könnyebben regenerálódik a kezem. Már a gyógytorna is fájdalommentes. Látványosan nőtt a teherbírásom pl. a házimunkában. Nagyon bizakodó vagyok és évek óta végre először érzem azt, hogy van remény a gyógyulásra.

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!!!!

Köszönöm a figyelmet!