Sziasztok!

Tudom, nagyon régen jelentkeztem nálatok, de mindjárt érteni fogjátok miért!

November közepén indult a vállalkozás ezzel a lézerrel és igazán mondom, tudtam volna még várni a csodára, de ez tegnap bekövetkezett.

Egyik férfi beteg keresett meg, hogy kipróbálná a lézert, aki 2013. januárjában agyvérzést kapott és jobb oldala lebénult, majd a lába rendbe jött, de a keze sajnos nem.

Nem tudta felemelni, nem tudta mozgatni és egyáltalán teljesen élettelen volt a jobb keze, amikor hozzám eljött.

Elkezdtük január 05-én a lézeres kezeléseket, majd lekezeltem a vállát és végig a jobb kezét, majd a kézfejet is. kb. 2 hét után éjszaka előfordult, hogy megmozdult a keze. Ennek nem tulajdonítottunk különösebb jelentőséget, mert éjjel igencsak ellazul az izom és erre azt mondta, hogy ez máskor is előfordult.

Tegnap (2015. február 3.) azonban érdekes dolgot mondott, ÖKÖLBE TUDJA SZORÍTANI A KEZÉT! Ezt a legtermészetesebb hangnemben közölte velem, mire én NA NÉZZÜK! Magam sem hittem, hogy ilyen gyorsan!

Viszont, ami ezután jött, az maga a csoda: A beteg ökölbe szorította a kezét. Nagyon lassan és erőlködve, de megcsinálta.

Nem hittem a szememnek, ezért kezelés után még egyszer megkértem, amit még egyszer meg tudott csinálni.

Ekkor átbeszéltük, hogy milyen gyakorlatokat végezzen, hogy még jobban erősödjön a keze. A kezelést tovább folytatjuk,és mondhatom nagyon büszke vagyok erre az emberre és hiszem, hogy rendbe fog jönni, ha elég kitartóak leszünk.

Jó egészséget mindenkinek!