Kedves blog olvasók, lézer használók, későbbi érdeklődők.

Mint eddig minden évben, most is szeretném nektek összefoglalni, mi történt velünk 2017.-ben. A tavalyi blogomban azt ígértem, hogy továbbképzések és a fejlődés lesz jellemző a 2017-es évre. Úgy gondolom, mindent megtettünk közösen azért, hogy ez megvalósuljon.

  1. márciusában részt vettem egy Trigger pont masszázs specialista képzésen, amit azóta is remekül, nagy hatékonysággal használok a munkám során. A Honvéd kórházban részt vettem egy lézeres továbbképzésen, ahol, ahogy Dr. Sandra Sándor professzor úr mondta, nagyon rámenősen és nyomulósan kiharcoltam, hogy elmondhassam saját tapasztalataimat a safe laserről és a munkáról, amit végzek. Az előadásnak nagy sikere volt, aminek nagyon örültem. Itt ismerkedtem meg, Dr. Mester Ádám professzorral, aki az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás intézet Radiológiai osztály Főorvosa, egyetemi docens, és a Péterffy Sándor utcai Kórház Országos Lézer labor vezetője részállásban. Számos tudományos munka, külföldi ösztöndíj és tanulmányút valamint tudományos kitüntetés tulajdonosa. Ő az az orvos, akivel azóta is tartom a kapcsolatot, hiszen a lézer kutatás és az orvosi háttér miatt ő tud nekem a legeslegtöbbet segíteni. Szakmailag nagyon sokat tanultam tőle, természetesen a pácienseim javára fordítva a tudásom. Ősszel elkészült egy kutató munka a sarokcsont gyulladásról és a sarkantyúról. Itt szeretném megköszönni a segítséget a sok páciensnek, akik betartották a kéréseimet és így a leghatékonyabban tudtunk kezelni több éve tartó fájdalmakat is. Köszönet Dr. Keresztes Attila főorvos úrnak is, aki felügyelte a kutató munkát. Az erről készült előadást remélhetőleg itt Hódmezővásárhelyen is és Budapesten a Honvéd kórházban is előadhatom majd.

A 2018-as év viszont még érdekesebbnek ígérkezik. Töretlenül folytatni szeretném a további munkát. Vannak célok, vannak tanfolyamok, amikre már jelentkeztem, hogy növeljük a hatékonyságot. Áprilisban részt veszek egy SMR system henger specialista képzésen, amivel ezt a kezelési módszert már oktatni is tudom majd. Erre nagy szükség van, hiszen ez az eszköz rendkívül hatékony a fascia ( rost szövet) rendszer nyújtásánál. Erről majd egy külön blogot készítek nektek.

Valamint bevezetünk egy új eljárást is a Tündi lézernél, amiről egy kicsit később fogok írni és jelentkezni. Ha értesülni szeretnél erről a kezelésről, mindenképp figyeld az oldalt az új lehetőségről.

Nos, mint láthatjátok, komoly munka folyik és minden szakmai tudásom és a pácienseim által elmondott tapasztalatot felhasználok a további fejlődés érdekében.

Minden kedves páciensemnek, leendő páciensemnek, minden önzetlenül segítő orvosnak, aki megtisztel bizalmával kívánok nagyon sok egészséget, boldogságot és sikerekben gazdag új évet 2018-ra.

Üdvözlettel, jó egészséget mindenkinek!