Sziasztok drága ismerőseim!

Eljött az ideje, hogy közzé tegyem a gyakran ismételt kérdések blogot, hiszem több mint 6 hónapja nyitottam a rendelőt és azóta egyre többen teszik fel nekem az alábbi kérdéseket. Összeszedtem nektek egy csokorba és ha valakinek kiegészíteni valója lenne még kérdéssel kapcsolatban, szívesen kibővítem:

MI EZ??? Kérdezik sokan. Hogy mit jelent a lágy lézer terápia?

A lágy lézer terápia stimulálja a sejtek működését, elősegíti az új, egészséges sejtek növekedését a kezelt területen. A polarizált és koherens lézersugár egy bizonyos hullámhossz-tartományban elősegíti a sejteken belüli biokémiai folyamatokat, például a kollagén és ATP termelést, valamint javítja a vérkeringést.

Biztonságos a lágy lézer terápia? Vannak mellékhatásai?
A lágy lézer kezelés teljesen biztonságos. A páciens nem érez hőt, fájdalmat és nincsenek mellékhatásai. Orvosi klinikákon és magas színvonalú kozmetikai szalonokban évtizedek óta használják kiemelkedő eredményekkel. Ez a lézer további biztonságot rejt, mivel nem ártalmas a szemre sem.

Mire jó a lézer:

Fájdalomcsillapítás azonnal
Gyulladás csökkentés azonnal
Gyorsabb sebgyógyulás
Fokozott szöveti regeneráció és sejtnövekedés
Javuló vérkeringés
Fokozott anyagcsere
Fokozott idegi működés, idegszál regenerálódás
Hegszövet képződés csökken, így a seb maradványok nélkül gyógyul
Javuló immun folyamatok

Mire alkalmazható:
Allergia, szénanátha, asztma
Izom fájdalmak, sérülések, húzódások
Ideggyulladás, izomlazítás
Sebgyógyítás,
Ekcéma, pikkelysömör, herpes
Fülbetegségek
Erőnlét, közérzet javítás
Felső légúti gyulladások
Viszerek
Fogászati betegségek

Mért is jó a lézeres kezelés?

Azonnali a javulás
Használata egyszerű, a kezelés pedig gyors és fájdalommentes..
Képes beindítani, illetve felgyorsítani a nem, vagy csak nehezen gyógyuló betegségek gyógyulási folyamatát, ezen felül általában képes lerövidíteni a betegségek kezelési idejét.
A készülék a lézer fény koherenciája és magas szintű polarizáltsága révén nagyobb hatásfokkal rendelkezik, mint a hagyományos polarizált fényű lámpák.
A kezelés más terápiákkal is kombinálható. A kezelési időket betartva nincs mellékhatása, viszont egyéb alkalmazott terápiák mellékhatásait képes csökkenteni.
100%-ig magyar találmány és gyártmány.
Mennyi kezelés szükséges:
Minden betegség másképpen reagál a lézeres kezelésre, tapasztalataim szerint a 10-15 kezelés mindenképpen tartós és eredményes hatást vált ki.

Meddig marad meg a hatása:
A lézer sejtmegújító tulajdonságát, szervezet öngyógyító folyamatának a beindulását figyelembe véve, mindenképpen hosszú távú a javulás.
Egyben életmód függő is, de a betegek a magánrendelésen tanácsot is kapnak a betegségükkel kapcsolatos életmódbeli változtatásokról is.

Nos mára ennyi és ha valakinek kiegészíteni valója vagy kérdése lenne állok rendelkezésére:

Telefonszámom: 06 30 360 10 99    Itt időpont egyeztetés is!!!!