Üdvözlet és tisztelet minden kedves blogolvasómnak.

Már jó régen írtam blogot, de vártam a csodát, ami most újra bekövetkezett. Szeretném megosztani veletek Sanyi történetét:
Sanyi 37 éves a jobb lábszára 1997-ben traumás csonkolást szenvedett egy közúti balesetben. Szerencséjére a Kecskeméti kórházba szállították, ahol a lábát az ottani remek orvos csapatnak köszönhetően, közel 40, kisebb-nagyobb műtéttel sikerült megmenteti a teljes amputációtól.
A műtétek között szerepelt vándorlebeny átültetés, pilleizom beültetés is. A rehabilitációt követően Sanyi lába megmenekült, viszont csak kismértékben tudta terhelni, tekintve, hogy külső talp élen jár és bokája teljesen rögzült, mozgatni nem tudja. Azóta is minden nap oda kell figyelnie a járására, mozgására.
2017. június végén hívott fel, hogy a lépcsőn lefelé jövet figyelmetlen volt és az egészséges bokája kificamodott. Kérdésére, hogy tudunk-e segíteni a lézerrel a válaszom igen volt. Az első kezelésre mankóval jött és a bokája csúnyán be volt dagadva és a boka környékén bevérzések látszottak.
A kezelést elkezdtük, de megbeszéltük, hogy mindenképpen csináltat egy ultrahangos vizsgálatot a pontos diagnózis felállítása céljából. A kezelések hatására a harmadik alkalommal már mankó nélkül jött, a bevérzések szépen elmúltak. Az ultrahangos vizsgálat 2017. 07.19.-én megtörtént, ami leírta, hogy a külső boka szalagon teljes szakadás jött létre. A traumatológus gipszelést javasolt, amit sajnos el kellett Sanyinak utasítani, hiszen a bal bokája és lába miatt akkor 6-8 hétig egyáltalán nem tudott volna felkelni, viszont Sanyi ekkor már dolgozott. Bokarögzítőt használt és vigyázott minden lépésére, de dolgozott.
A lézeres kezeléseket az első héten naponta végeztük, ennek eredményeképpen, a duzzanat, fájdalom, jelentősen csökkent. A kezelést naponta végeztük, tekintve, hogy akut esetről volt szó. Majd a diagnózis felállítása után hetente 3 alkalommal 3 hétig, majd hetente 2 alkalommal gyógyulásig a külső bokaszalag felett használtuk az infra lézert 3 ponton 6-7 percig pontonként.
2017. szeptember 06.-án Traumatológiai Klinikán, kontroll vizsgálaton megállapították, hogy idézem:
A tartott felvételeken szalag elégtelenség nem mutatkozik, további rehabilitáció céljából gyógytorna javasolt. Továbbá a nyújtás, feszítés a külső boka vidékén nem okoz érzékenységet, ízület fizikálisan nem nyitható, instabilitás nincs.
A leglényegesebb a történetbe, hogy Sanyinak nem kellett gipszben feküdnie, teljesen kiszolgáltatva 6-8 hétig, amitől valószínűleg teljesen legyengül, hiszen ez idő alatt egyáltalán nem tudott volna felkelni, tekintve hogy a másik lába milyen mértékben sérült. Nem utolsó dolog az sem, hogy a munkáját is ellátta ezen idő alatt, amitől még a depresszió sem környékezte meg.
Összegezve állíthatom nektek, hogy eddig olvastam, tudtam és elhittem, hogy a Safe Laser 500-as infra  mire képes, de most a saját kezemmel és szememmel meggyőződhettem róla.
KÖSZÖNÖM KARCSI ÉS KÖSZÖNÖM SAFE LASER EZT A CSODÁS  ÉRZÉST,HOGY MEGINT SEGÍTETTÜNK.
Fájdalommentes szép napot mindenkinek. Üdv: Tündi lézer