Hölgyeim és uraim, egy kényes téma a mai napra mert hiszen mindannyian tapasztaljuk, hogy bőrünk bizony az idő múlásával nem hogy fiatalodik, sőt!

A kollagén nem más, mint az elasztikusság, a rugalmasság azaz a fiatalság fehérjéje. A test meghatározó proteinje, ami a haj a bőr, köröm a porcok, csontok, izmok, erek valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője.Bőrünk 75 %-át kollagén alkotja.

Ez a fehérje alkalmas a hegesedés, a bőrcsíkok és apró ráncok halványítására. Rugalmasan tartja az erek falát, feszesíti a kötőszövetet, erősíti a csontokat, növeli az izom teljesítményét.

  • Belülről fiatalít
  • megolajozza a porcaid
  • erősíti a hajad és a körmöd
  • megszépíti a bőröd, hogy éveket tagadhass le

A kollagén kistestvére a hialuronsav, amely a kollagénrostok között található és különlegessége, hogy saját tömegének ezerszeresét képes megkötni vízben.

Ha az emberi testben kollagénhiány lép fel, megbetegszünk, viszont testünknek meg van az a képessége, hogy meggyógyítja önmagát.

Ebben segít a lézer, mert beindítja az öngyógyító folyamatokat, felgyorsítja az anyagcserét és fokozza a kollagén termelést.

A lézeres orrbesugárzással mindez elérhető mert az egészség mindig belülről kezdődik és ez a titok nyitja ahhoz, hogy mindig egészségesek és fiatalok maradjunk. A lézer a test újjászületéséhez elengedhetetlen és biztos kollagénforrás.

Köszönöm, hogy elolvastatok!

Jó egészséget mindenkinek.