A márciusi korona vírus járvány magyarországi eldurvulásánál jutottam arra a következtetésre, hogy használni fogom a lézeremet naponta 2x az orrba , hiszen a lézerfény vírus és baktérium ölő hatása jelentős. Majd azon gondolkodtam, hogy rendben van, hogy a lézerrel elpusztítom a vírust, de honnan lesz több oxigén? Mint tudjuk, azt sem szereti a vírus. Már január óta foglalkoztam az ARNI programmal,( stroke-os betegek utó rehabilitációja) ott találkoztam Gardalics Jánossal, aki megismertetett a folyékony oxigénnel.

Most elmondom nektek, mit tanultam tőle:

Törmeléket, szemetet, mérgeket, hulladékot, romokat és bármi haszontalan dolgot az oxigén pusztította el, és takarít ki a rendszerből. Ahogy egy tiszta ház nem tanúsít érdeklődést az átrepülő legyek iránt, ugyanígy egy oxigénben gazdag test is szinte bevehetetlen erőd.

A zsírban gazdag ételekből származó többlet koleszterin fogyasztás elragadja az oxigént a véráramból. A zsír könnyen kapcsolódik az oxigénhez és szabad gyököket hoz létre. Ezek a szabad gyökök még több oxigént használnak, hogy peroxidokat formáljanak, ami károsítja és elpusztítja a sejteket.

A zsíros ételek, amelyek a legtöbb amerikai által elfogyasztott ételek fő kalóriaforrása, oxigén hiányt okoznak. Ez a hiány a pszichológiai állapotok romlásában egymást követő események egész sorát okozza, ami megnöveli betegség-potenciálunkat. A daganat is egy ilyen betegség.

A sejtekben lévő mérgező hulladék és zsír gátolják a véráramból származó táplálék ellátást.

Üdítőitalok, koffein, alkohol és vörös húsok megtalálhatok azok között az anyagok között, amelyek a szervezet elsavasodását okozzák, amelyben sok pozitív töltésű hidrogén ion van.

Ahol nagy mennyiségű hidrogén ion van a szövetekben, összekapcsolódnak velük (és így használják az oxigént) oxigénhiányos állapot marad vissza. Mivel a zsírok és a mérgek megrabolják a testet az oxigéntől, a test oxigénszintjei folyamatosan csökkennek.

Nemsokára, amint a sejt megpróbál alkalmazkodni ezekhez az alacsonyabb oxigén szintekhez, hogy életben maradjon, az egész test annyira oxigénhiányos lesz, hogy a leginkább életfontosságú szervek funkciói kapják meg a szükséges oxigént, ahol az agy és szívizom kapják az oroszlánrészt.

Egy ismerősöm mondata szerint, a hosszú élet titka, hogy sokáig vegyük a levegőt, mert abban sok az oxigén és ezzel életben maradhatunk. Nos, rossz hírem van, mert a belélegzett levegő 21 % -a oxigén, 0,04 %-a szén dioxid, 78 %-a nitrogén. Ezzel szemben a kilélegzett levegő kb. 16 % oxigént tartalmaz.

Tehát ezek alapján megállapíthatjuk, hogy a szervezetünkben a belélegzett levegőből 5 százaléknyi oxigén hasznosul a szervezetünkben. Ez borzasztóan kevés mennyiség.

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá!

A stressz, az alacsony vízfogyasztás, táplálkozási szokások (a zsírok – oxigén rablók), gyógyszerek használata, a mozgásszegény életmód, a helytelen légzés, a zárt térben való tartózkodás, az ásványi anyagok hiánya (vas, króm, réz, mangán, kobalt, magnézium) oxigénhiányt okoznak. A nagyvárosokban szennyezett a levegő, oxigéntartalma csökkenő: (12-18 % a kívánatos 21% helyett) Minél több tényező van jelen mindennapjainkban, annál nagyobb a testünkben az oxigénhiány.

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986-ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és 4 oxigén-atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetra-oxigén molekula. Az eredmény egy oxigénben gazdag sótartalmú oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött. A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. A stabilizált oxigén növeli az anyagcsere energiáját, az éberséget és az állóképességet. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

 

 

Mikor alkalmazható külsőleg a stabilizált oxigén:

Torokfájáskor, köhögéskor gargarizálni, majd lenyelni: 1evőkanál tiszta vízbe 30 csepp. •Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak 30 csepp•Allergia esetén az orrjáratok öblítésére 10 csepp/10 ml tiszta víz. •Ínybetegség esetén 5-10 csepp a szájba. •Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, stb. •Használható, szem-orr- fülcseppnek.•Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva. (Megjegyzés: A szaruhártyának nincs érhálózata, ezért kívülről a levegőből veszi fel az oxigént.)

Mikor alkalmazható belsőleg:

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Candida, autizmus, orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a daganatos betegség kiegészítő terápiájaként (csak nagy dózisban lehet hatékony). Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Mindamellett használható a stabilizált oxigén, belső baktériumölőként, vírusölőként és gombaölőként.

 

A stabilizált folyékony oxigént kiegészítő terápiának használom a lézeres kezelések mellett. Szakmai tanácsadással és az adagolással segítek a pácienseknek a gyorsabb felépülésben.