Lézertörvény!!!!! Hogyan és mit kezelhetünk?

A használati útmutatóban megtaláljuk az adott kórkép kezelési idejét és gyakoriságát. Főleg krónikus mozgásszervi fájdalmak kezelésénél azonban hasznos, ha megfigyeljük a reakciókat, hiszen ennek megfelelően tudjuk finomítani magunknak a kezelési időket. Túl kis dózisnál: Az első 2-3 kezelés után nincs érezhető változás, nincs javulás vagy rosszabbodás. A túl kis dózis nem tudta kiváltani a megfelelő kezelési reakciót. Ebben az esetben 1 perces emelést javaslok pontonként, így, ha kiválható a kezelési reakció, jegyezzük meg a kezelés idejét.

Optimális dózisnál = megfelelő kezelési reakció: (enyhe érzéstől a fokozott fájdalomig terjedhet) A kezelési reakció az első kezelés után 24 órán belül jelentkezik majd néhány óra múlva, legfeljebb 3-4 kezelés után fokozatosan megszűnik. Nem kell megijedni attól, ha a fájdalom fokozódik, hiszen a cél, hogy valamilyen kezelési reakciót kiváltsunk a kezelt testrészből.

Túldozírozásnál: A kezelési reakció a kezelés után rögtön jelentkezik, és akár nem szűnik a következő kezelésig. A fájdalom erőteljes és hosszabb ideig megmarad. Gyakori terápiás tapasztalat, hogy a fájdalom fokozódás helyén rákezelve (kevesebb idővel, mint amivel a fájdalmat kiváltottuk), csökkenthető a kezelési reakció. Ezzel a túldozírozás probléma megoldva, viszont, ha a fájdalom már csökkent, észre fogjuk venni, hogy az alap probléma és az alap fájdalom is jelentősen csökken. Ezt a törvényt alkalmazzuk krónikus, régóta keletkezett sérüléseknél. A mértéket egyénre szabottan kell beállítani.

Akinek egyéni segítségre lenne szüksége a kezelési idők beállításához, keressen bátran telefonon: 06303601099

vagy e-mailen: tundilezer@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastatok! 🙂