Sziasztok kedves blogolvasók!

Már megint eltűntem egy kicsit, de ma újra egy érdekes témát vettem elő. Az időjárás változásával egyenesen arányos a láb betegsége, hiszen a téli kényelmes, minden ízületünket tartó cipőnket lecseréljük a nyitott, bár nagyon csinos, szellős de minden tekintetben lábgyilkoló flip-flop papucsra és társaira. Nos, ilyenkor kerülnek előtérbe a címben is említett láb betegségek.

Bár egy-két lábproblémának más oka is van, de a fent említett tényezők mindenképpen előhozzák a betegségeket. A legtöbbet előforduló a metatarsalgia, vagyis a haránt boltozat süllyedés. Megfelelő talpbetéttel lehet korrigálni, de a süllyedéssel járó fájdalmat a lézerrel lehet hatékonyan gyógyítani. Tapasztalatom szerint 8-10 kezeléssel megszüntethető a fájdalom és a talpbetét használatával korrigálható a süllyedés.

Természetesen a lúdtalppal járó fájdalmakat is hatékonyan tudom kezelni a lézerrel, viszont a bütyök a szemem láttára kisebbedett az egyik páciensemnél. Szintén 10 kezeléssel jelentősen csökkentettük a bütyök méretét és a fájdalom is elmúlt.

Minden esetben a páciens lábszárát is kezeltem a lézerrel, hiszen ezeknél a betegségeknél a lábszár fájdalma is sokszor jelentkezik. Megváltozik a gerinc statikai egyensúlya, mivel a páciens kíméli az egyik oldalt, így gyakran a másik oldal is fájdalmassá válik, de ahogy a tünetek és a fájdalom enyhül, azonnal visszatér minden a régi kerékvágásba.

Talpbetét ügyben kérjetek tanácsot Oskovics Katitól, szakértelmével és technikájával, ő az aki tud nektek segíteni!

Köszönöm, hogy elolvastatok!

Jó egészséget mindenkinek!