Kedves Ismerőseim!

Ma egy zseniális és a WOW technológia ismertetéséről lesz szó!

A Safe Laser és az új GÉL együttes használata egy olyan „high tech” immunológiai eljárást ad hozzá a kozmetikai iparhoz, amire (tudtunkkal) még nem volt példa.

Három lépésből áll a folyamat:

  1. A GÉL-ben lévő béta-glükán azt az információt adja az immunrendszernek, hogy “megsérült a bőr, építsünk új bőrt”. (élesztőből kivont poliszacharid): Aktiválja az immunsejteket a bőrben. Fokozza a bőr védekező és regenerációs képességét, fényvédő hatást biztosít. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárul a puhább bőr kialakulásához. Gyulladásgátló hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas a bőr vörösségének csökkentésére és az érzékeny bőr nyugtatására.
  2. Az O4 biztosítja a folyamathoz szükséges oxigént. Hatékonyan bejut a bőr rétegeibe, a szövetekben bomlik két O2 molekulára. Extra oxigént ad a bőrhöz, így fokozza a bőr megújulását. Hatékonyan növeli és fenntartja a kollagén termelést. Lelassítja az öregedési folyamatot. Megtartja és javítja a bőr nedvességtartalmát.

Ez zseniális, de egy idősödő bőrben ezek a folyamatok már lassan és korlátozottan zajlanak.

A gél tartalmaz még: Hidraulizált kollagént: Forrást biztosít a kollagén rostok építéséhez. Javítja a bőr rugalmasságát.  Phantenolt: Lágyító és hidratáló hatása van.

  1. A lézer viszont fokozza a folyamatban résztvevő sejtek működését (ATP termelését), ezért hatékonyan végre tudják hajtani az első két lépést.

Ha valahol sérülés van, pl. seb, fekély… akkor a GÉL nélkül is bejut a sérülésen keresztül a béta-glükán és a lézer hatékonyan gyógyít.

A kozmetikában, amikor nincsenek sérülések, akkor viszont kell a GÉL-ben lévő béta-glükán, hogy beinduljanak a regenerációs folyamatok.

A Safe Laser + GÉL olyan fejlett öregedésgátló technológiát alkalmaz, mely nemcsak késlelteti, hanem visszafordítja a bőr öregedésének látható jeleit. A lézer és a gél együttes használata fokozza a bőr kollagén és elasztin  termelődését, a bőr feszesebb, rugalmasabb és simább lesz, így élettel teli megjelenést biztosít az arcbőrnek. Rendszeres használata nemcsak a ráncok megjelenését csökkenti, hanem javítja a bőr tónusát és textúráját is.  Látványosan csökkenti a pigmentfoltokat (máj – és öregségi foltok…), javítja rozáceás bőr állapotát. Segítségével a pattanások, aknék is gyorsabban és hegmentesen gyógyulnak.

Minden bőrtípus számára alkalmazható!

Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt!

Nem tartalmaz ásványi olajokat, szilikonokat és parabéneket!

Magam is kipróbáltam és az oldalamon láthatjátok az eredményeket. Valamint teszteltük pattanásos tinédzseren, súlyos és kezdődő rosáceán. Az eredmények birtokában kijelenthetem, hogy a Safe Laser cég egy igazán kiváló kozmetikumot fejlesztett ki, amennyiben kitartóak lesztek és használjátok az én útmutatásaim alapján. Részletekért hívjatok és megbeszélünk minden teendőt.

Üdvözlettel: Tündi lézer