Kedves pácienseim!

Életem legfontosabb küldetése a mozgásszervi betegek panaszainak csökkentése és a prevenció. Az SMR hengerezés kiválóan alkalmas ezen panaszok csökkentésére, megszüntetésére, sportolók, fiatalok és idősebbek fájdalmainak csillapítására. Az izom újra elnyeri optimális teljesítőképességét, könnyebben regenerálódik, megelőzhetőek a sérülések. A hengerrel végzett gyakorlatok egyszerűek, bárki el tudja sajátítani az egyes mozdulatokat megfelelő szakember irányításával. Saját hengerrel, heti 3×20 perc elegendő a fascia, vagyis a rostszövet regenerálódásához. Az izmok végzik a mozgást, az izompólya burkolja és kontrollálja az izmokat. Az izom könnyebben és gyorsabban regenerálódik, amikor az izompólya rugalmas. Ezt az állapotot az SMR hengerrel el tudjuk érni, amitől megszűnik a fájdalom, az izom merevség, az izomláz, rendeződik az alvás zavar. Ezeket az eredményeket saját magamon is tapasztaltam.

A narancsbőr vagy más néven cellulit  a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületen. A henger kiválóan alkalmas ezek eltüntetésére is.

Kiknek ajánlom az SMR hengert:

Sportolóknak, izomépítőknek, fiataloknak a mozgásszegény életmód miatt kialakult hátfájdalomra. Irodai dolgozóknak, olyan pácienseknek, akik megterhelő izom munkát nem tudnak végezni,de a hengerrel, bottal vagy kislabdával megmozgathatják magukat és izmaikat, rostszövetüket, stresszoldásra, fájdalom csillapításra, méregtelenítésre. A lézer mellett, rendkívül hatékony kiegészítő kezelésként.

A mottó pedig: Fáj mert nem mozgatom, nem mozgatom mert fáj. A hengerrel a szervezet megterhelése nélkül is átmozgathatjuk stresszes izmainkat és beindíthatjuk a szervezet öngyógyító folyamatait.
Hengerre fel!

Hamarosan értesültök a tanfolyamokról.